Despre noi

Operatorul acestui magazin online este Optica Ocumed, societate comerciala infiintata de medicii asociati ai clinicii oftalmologice Ocumed, avand ca obiect principal de activitate comercializarea ochelarilor, a lentilelor de contact si a suplimentelor oftalmologice

Oculux este un magazin nou, aparut in 2018, dar traditia sa porneste din 1991, odata cu fondarea Ocumed. Standardele etice cele mai inalte si profesionalismul desavarsit, valori fundamentale ale Ocumed, sunt principiile ce guverneaza si activitatea oculux.ro.

Toate produsele comercializate pe oculux.ro sunt originale, fiind achizitionate de la distribuitori autorizati sau importate direct. Oculux nu promite “cel mai mic pret” ci garanteaza calitatea la preturi corecte.

Garantiile oferite clientilor oculux.ro sunt multiple:

  • garantia oferita de finantarea europeana, prin POR 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii. Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial
  • garantia traditiei indelungate
  • garantia preturilor de importator la toate produsele importate de Ocumed
  • garantia calitatii
  • garantia produselor originale

Principala preocupare a noastra este satisfactia clientilor, pentru ca ne dorim numai clienti multumiti. Numai la oculux.ro ochelarii de calitate pot fi accesibili. Cumperi cu incredere, revii cu placere si ne recomanzi prietenilor.