Prezentare proiect

Magazinul online www.oculux.ro a fost realizat pentru Optica Ocumed in cadrul proiectului DEZVOLTAREA SC OPTICA OCUMED SRL PRIN ACHIZITIA DE ACTIVE CORPORALE SI NECORPORALE, finantat prin POR 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial.

Beneficiari directi ai proiectului sunt:

  • solicitantul S.C. OPTICA OCUMED S.R.L. – implementarea proiectului va contribui la trecerea societatii noastre de la statutul de comerciant de ochelari la cel de producator de ochelari. Achizitia echipamentelor de ultima generatie si punerea in functiune a magazinului on-line va genera avantaje competitive considerabile si ne va permite definirea unei identitati proprii si desfasurarea activitatii in conditii comerciale avantajoase atat pentru noi cat si pentru clientii nostri.
  • ocupantii celor 3 noi locuri de munca create in urma implementarii prezentului proiect.

Beneficiari indirecti ai proiectului sunt:

  • clientii S.C. OPTICA OCUMED S.R.L.
  • partenerii de afaceri ai S.C. OPTICA OCUMED S.R.L.
  • organismele publice.
  • publicul larg interesat de produsele noastre – prin intermediul magazinului online oculux.ro

Elementul central al proiectului il reprezinta echipamentele specifice productiei de ochelari, respectiv sistemul digital automat de prelucrat lentile, lensmetrul automat si sistemul de masurare parametri personalizati pacient-rama-lentila. Aceste echipamente performante de ultima generatie, impreuna cu selectia lentilelor de la cei mai renumiti producatori la nivel mondial, precum si profesionalismul specialistilor, cconstituie garantia unor ochelari de calitate.

Eshop-ul oculux.ro, dezvoltat in cadrul proiectului, propune un nou concept de magazin online de ochelari si produse eyewear. Clientii oculux.ro pot alege rama preferata dintre sutele de rame de ochelari dispoonibile. Comanda ochelarilor continua apoi, pornind de la prescriptia medicala, cu selectia lentilelor potrivite. Prin implementarea proiectului, SC Optica Ocumed a avansat de la statutul de comerciant local de ochelari la unul de producator de ochelari, dar si de comerciant national, prin oculux.ro