Oculux

Despre OCULUX by Ocumed

Ocumed este primul cabinet oftalmologic privat din judetul Bacau. Standardele etice inalte, competenta si profesionalismul desavarsit constituie fundatia pe care s-a cladit reputatia Ocumed. Incepand din 1991.

In anul 2020 am deschis un modern centru oftalmologic in Urban Business Center. Noua locatie este dotata complet cu echipamente noi, de ultima generatie. Pentru a marca noul spatiu, am decis sa ne actualizam si numele: OCULUX.

Fiindca ne mandrim cu traditia noastra, am considerat potrivit sa adaugam: OCULUX by Ocumed.

OCULUX by Ocumed pune intotdeauna pe primul plan pacientul. Ne pasa cu adevarat de sanatatea tuturor celor care apeleaza la noi si acordam fiecarei persoane atentia cuvenita. Fiecare pacient este pentru noi pacientul cel mai important. La OCULUX by Ocumed nu ne grabim si nici nu ne uitam la ceas. Intotdeauna alocam timpul necesar pentru un diagnostic corect si complet. 

Vizita la medic este uneori insotita de teama, chiar pentru adulti. In cazul oftalmologiei, noi stim ca cei mai sensibili pacienti sunt copiii. Cei mici au fost, sunt si vor fi mereu preferatii nostri. De aceea promitem ca fiecare copil va pleca de la OCULUX by Ocumed cu zambetul pe buze.

OCULUX by Ocumed ofera intreaga gama de consultatii si investigatii oftalmologice nu doar copiilor. Ne adresam tuturor pacientilor: de la 1 la 111 ani.

La noi gasesti combinatia optima: aparatura computerizata de inalta performanta plus experienta, dedicarea si profesionalismul medicilor si al intregului personal. Acestea constituie garantia unui diagnostic corect si a rezolvarii celor mai complexe probleme.

In plus, avem si lentile de calitate premium, precum si o bogata oferta de rame de ochelari. Chiar si cei mai pretentiosi clienti vor putea alege rama cea mai potrivita propriei fizionomii.

Copii si tinerii nu vor pleca de la OCULUX by Ocumed cu o banala pereche de ochelari. Ei vor intra in posesia unui accesoriu fashion, adaptat propriei personalitati.Desigur, ochelarii nu sunt singura alternativa: oferim si o larga gama de lentile de contact, inclusiv lentile de contact estetice

Recomandarile calduroase facute de pacientii nostri constituie dovada calitatii serviciilor medicale oferite. Pacientii bine informati aleg OCULUX by Ocumed si revin intotdeauna cu incredere la noi. Motivul este unul singur: aici au garantia ca vor primi atat tratamentul corect, cat si ochelarii potriviti.

Vă mulțumim pentru interesul acordat și vă asteptam la noul și modernul nostru sediu din cladirea Urban Business Center, etajul 2, camera 206, vis-a-vis de Spitalul Judetean Bacau. Interfon: 206#