Oculux

Optica OCULUX by Ocumed

Pacientii care au primit o prescriptie de ochelari sau lentile de contact la cabinetul medical, precum si toti posesorii unei retete recente pentru ochelari, vor gasi intotdeauna la Optica OCULUX by Ocumed solutii individualizate, adaptate celor mai exigente cerinte.

Permanent avem in stoc sute de modele de rame de ochelari, incepand cu rame accesibile ca pret si continuand cu rame premium, create de designeri de la cele mai cunoscute case de moda.

Selectia ramelor are in vedere in special calitatea, dar si cele mai noi tendinte ale modei. Gama ramelor cuprinde modele speciale pentru copii, adolescenti si tineri, femei si barbati, precum si rame unisex. Acordam toata atentia si celor mai mici detalii, astfel incat ochelarii furnizati de OCULUX by Ocumed sa nu fie perceputi ca fiind dispozitive medicale, ci o modalitate de exprimare a personalitatii si a stilului de viata.

Ne preocupam atat de aspectul estetic, cat si de cel functional. De aceea Optica OCULUX by Ocumed nu face nici un compromis in ceea ce priveste calitatea lentilelor. Clientii nostri pot opta pentru cele mai performante si calitative lentile de la producatorii de top la nivel mondial: Essilor, Ital-lenti, Rodenstock sau Zeiss.

Dupa cum ne-am obisnuit clientii, la OCULUX by Ocumed avem totul in vedere. De aceea, pe langa o bogata si calitativa selectie de rame si lentile, oferim o gama completa de produse
Alegeti OCULUX by Ocumed si beneficiati de certe avantaje