Oculux

Ramele de ochelari Silhouette sunt printre putinele produse similare care sunt 100% ”made in Europe”. Aceasta este garantia unei calitati ireprosabile și constituie unul dintre pilonii pe care s-a cladit reputația brandului, începând din anul 1964.

Abordarea a fost diferita din start: ochelarii cu ramele Silhouette urmau sa participe la mai mult decat corectarea problemelor de vedere, ei trebuiau sa fie ceva unic, plin de stil si totodata usor de accesorizat la tinutele de zi cu zi.

Incepand din anul 2000, datorita caracteristicilor de exceptie precum confortul deosebit, performanta remarcabila si greutatea minima, ramele Silhouette din colectia Titan Minimal Art Collection au fost selectate si utilizate de agentia spatiala americana, NASA.

Silhouette inseamna calitate fara nici un compromis. Astazi, oriunde in lume, se stie ca producatorul austriac Silhouette este lider in tehnologia ramelor fara fir (rimless), fiind cu un pas inaintea competitorilor in materie de inovatii.

Silhouette sunt ochelarii care se armonizeaza cu persoana care ii poarta, punandu-i deplin in evidenta personalitatea. Silhouette este brandul de ochelari pentru oamenii care raman fideli propriului stil.