Oculux

Lentilele monofocale “de stoc” sunt, la nivel global, cel mai vândut tip de lentile pentru ochelari. Cu toate acestea, lentilele de stoc nu oferă, de obicei, calităţi optice excelente când priveşti spre marginea lentilei. Cererea pentru lentile de stoc mai plate și mai subțiri, a compromis performanța optică periferică.

Designul avansat al lentilelor monofocale freeform ZEISS ClearView utilizează optimizarea punct cu punct pe întreaga suprafață a lentilei. Puterea optică este optimizată pentru purtător din centrul lentilei până la periferie, folosind 700 de parametri de calcul.

ZEISS este pionierul tehnologiei freeform pentru lentile de comandă Rx. Performanțele excepționale ale lentilelor ZEISS ClearView s-au obținut prin utilizarea aceleiaşi tehnologii, pentru obținerea unor geometrii complexe la lentilele monofocale freeform de stoc. Această inovație a ridicat standardul pentru “lentile de stoc”.

Ne bucurăm să putem oferi pacienților OCULUX by Ocumed, prin lentilele ZEISS ClearView, următoarele avantaje:

– Zonă de claritate vizuală excelentă de 3 ori mai mare pe întreaga lentilă.

– Foarte subțiri și foarte plate: mai subțiri cu până la 16% și mai plate cu până la 49% comparativ cu lentilele monofocale standard.

Protecție UV 100% – protejează ochii de razele ultraviolete dăunătoare, prin tehnologia UVProtect.